همه چیز از همه جا
به نام زیباترین زیبای عالم
املت هندی

 املت هندی

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت غذا: 20 دقیقه

مواد لازم:

یك عدد پیاز كوچك (ریز خرد شود)

2 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)

20 گرم برگ گشنیز تازه

4 عدد تخم‌مرغ

یك قاشق چای‌خوری سرخالی نمك

2 قاشق سوپ‌خوری روغن سرخ کردنی

پودر فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه:

1 - پیاز ، فلفل و گشنیز خرد شده را در كاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط كنید.


2 - كاسه بلوری دیگری آماده كنید و تخم‌مرغ‌ها را پس از شكستن در آن، خوب هم بزنید.


3 - مخلوط پیازی را به تخم‌مرغ‌های زده شده اضافه كنید.


4 - این مخلوط را با اضافه كردن نمك و كمی فلفل سیاه مزه‌دار كرده و خوب هم بزنید.


5 - در تابه بزرگی یك قاشق سوپ‌خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یكباره در روغن داغ‌شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.

پس از اینكه قسمت زیرین املت طلایی‌رنگ شد، با استفاده از كفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.

نكته: پس از برگرداندن املت، با استفاده از كفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد كنید تا اگر در قسمت‌هایی از آن، تخم‌مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.


6 - در پایان، این املت هندی را در ظرفی ریخته و همراه كاهو ، سالاد یا ترشی تند سرو كنید.

نكته: همان‌طور كه می‌دانید این غذا هندی است، پس اگر شما یا دیگر اهالی خانواده به طعم تند عادت ندارید، میزان فلفل سبز تند آن را كم كنید؛ در غیر این‌صورت علاوه بر فلفل‌ سبز، كمی پودر فلفل قرمز نیز به آن اضافه كنید.





نوع مطلب : آشپزی،خانه داری و سفره آرایی، 
برچسب ها : آشپزی، آشپزی ایرانی، آشپزی خارجی، املت، املت هندی،
لینک های مرتبط :

جمعه 4 تیر 1389 :: نویسنده : زیباپرست


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زیباپرست
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات