همه چیز از همه جا
به نام زیباترین زیبای عالم

متخصصین تغذیه معتقدند : مصرف این خوراکی موجب كاهش تب می‌شود .
 
 یك متخصص تغذیه گفت: مصرف تمبر هندی موجب كاهش تب، هضم غذا، كاهش فشارخون و كاهش كلسترول بد خون می‌شود.

مرتضی صفوی افزود: تمبر هندی فاقد چربی، كلسترول، سدیم و سرشار از پتاسیم است و مصرف آن موجب كاهش فشار خون و چربی خون می‌شود و جوش‌های جلدی و التهاب را كاهش می‌دهد.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف تمبرهندی می‌تواند، در پیشگیری از سرطان و بیماری‌های مرتبط با آن در بدن مؤثر باشد. مصرف تمبر هندی موجب پائین آمدن تب می‌شود، به هضم غذا كمك می‌كند و خنك كننده بدن است.
صفوی گفت: مصرف آن تشنگی را رفع می‌كند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین می‌برد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
وی اضافه كرد: زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی البته موجب بروز زخم روده، سرفه و سنگینی معده می‌شود. 




نوع مطلب : پزشکی و سلامت ، خواص گیاهان و میوه جات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

جمعه 4 تیر 1389 :: نویسنده : زیباپرست


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زیباپرست
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات