همه چیز از همه جا
به نام زیباترین زیبای عالم

مواد اولیه :

بادنجان یك و نیم كیلوگرم
گردو ساییده 300 گرم
انار ترش دانه‌‌شده یك پیمانه
چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
سیر چهار حبه
نمك و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

ابتدا بادنجان‌ها را روی شعله گاز یا زغال كبابی كنید. سپس پوست آن را جدا كرده و بكوبید تا له شود. بعد گردوها را آسیاب كرده با بادنجان مخلوط كنید. انار را با چوچاق و سیر آسیاب كنید و به مخلوط بالا بیفزایید و در انتها نمك و فلفل اضافه كرده و یك دور كامل میكس و با برنج سرو كنید. نكته :

 برای این‌كه میزان ترشی غذا كم شود می‌توان یك تا دو قاشق سوپخوری از انار آن كم كنید.

 می‌توان گردو را تا حدی كه دندان‌گیر باشد آسیاب كرد.

برگرفته از سایت خانواده سبز





نوع مطلب : آشپزی،خانه داری و سفره آرایی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دوشنبه 31 خرداد 1389 :: نویسنده : زیباپرست


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زیباپرست
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic