همه چیز از همه جا
به نام زیباترین زیبای عالم

با اعجاز «هل» آشنا شویم

هندی‌ها و پاكستانی‌ها در مقایسه با سایر كشورهای جهان بیشترین مصرف‌ كننده‌های چاشنی معطر هل هستند.

«هل»؛ میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌ است و انواع مختلف آن شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتری دارد.

 مطالعات نشان می‌دهد كه این چاشنی خواص درمانی مفیدی دارد از جمله این كه به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می ‌شود.

به نوشته روزنامه اكسپرس، سایرخواص درمانی هل عبارتند از:

- دانه «هل» تقویت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است و در ضمن به هضم غذا نیز كمك می ‌كند.

- در صورتی كه عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی ‌دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به‌ صورت چای دم كنید و در طول یك روز به مرور بنوشید.

- این چاشنی برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می ‌شود.

- «هل» تقویت ‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زیاد آن، هم تپش قلب را افزایش می ‌دهد و هم برای بیماری‌های روده و ریه مفید نیست.

- مصرف «هل» برای رفع سردرد و كاهش حملات بیماری صرع نیز سودمند است.





نوع مطلب : خواص گیاهان و میوه جات، 
برچسب ها : هل، خواص هل، دانه هل، هل سیاه، هل سبز، هل سفید، فواید هل، زنجبیل،
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 15 دی 1390 :: نویسنده : زیباپرست


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زیباپرست
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic