همه چیز از همه جا
به نام زیباترین زیبای عالم

قابلمه (ترکمن صحرا)

 
ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد...  
 مواد لازم (جهت 4-5 نفر) : 

فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                    نیم کبلو
 
پیاز ساطوری                                             یک عدد
 
سیب زمینی پوست گرفته گردویی                  3 تا 4 عدد
 
کشمش بی هسته                                  1پیمانه
 
رب گوجه فرنگی                                      1 قاشق غذاخوری
 
زردچوبه                                                 1 قاشق مرباخوری
 
روغن، نمک، فلفل                                    به میزان لازم
 
 
 طرز تهیه :

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .

سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه  را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .  





نوع مطلب : آشپزی،خانه داری و سفره آرایی، 
برچسب ها : قابلمه (ترکمن صحرا)، قابلمه غذای ترکمن صحرا، غذای ترکمنی، قابلمه، فیله ماهی ازون برون، ماهی ازون برون، ازون برون، ماهی،
لینک های مرتبط :

دوشنبه 16 خرداد 1390 :: نویسنده : زیباپرست


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زیباپرست
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic