همه چیز از همه جا
به نام زیباترین زیبای عالم

سه خوراکی مفید اما حساسیت زا!

موز ،گرمک و خربزه حساسیت زاهستند
به گفته کارشناسان تغذیه ، مصرف موز، گرمک و خربزه سبب بروز علائم حساسیت در افراد مستعد می شود.

 فیل لِمپِرت تحلیلگر صنایع غذایی و کارشناس تغذیه گفت :برخی از مواد غذایی حاوی قارچهایی هستند که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کنند و به بروز علائم حساسیت همچون التهاب منجر می شوند.

وی از انواع مواد غذایی و نوشیدنیهای حساسیت زا، به پنیر، خامه، سرشیر، کلم پخته، ترشی، گوشت و ماهی دودی، میوه های خشک شده، سس سویا و همچنین مواد غذایی اشاره کرد که حاوی سرکه، مخمر و دیگر مواد مورد استفاده در شیرینی پزی هستند.

وی با بیان این که برخی از این مواد غذایی ممکن است به طور موقت در فرد حساسیت ایجاد کنند،گفت : بروز حساسیت به واکنش لحظه ای سیستم ایمنی بدن فرد مستعد به تحریک کننده های غذایی و محیطی بستگی دارد.

لمپرت مصرف برخی دیگر از مواد غذایی را همچون چای سبز، به سبب وجود آنتی اکسیدانها، و ماهی، روغن کتان و گردو، به سبب وجود اسید چرب امگا 3، در کاهش التهابات ناشی از حساسیت موثر دانست.
 





نوع مطلب : پزشکی و سلامت ، خواص گیاهان و میوه جات، 
برچسب ها : موز، گرمک، خربزه، فیل لِمپِرت، نوشیدنیهای حساسیت زا، به پنیر، خامه، سرشیر، کلم پخته، ترشی، گوشت، ماهی دودی، میوه های خشک شده، سس سویا، آنتی اکسیدانها، و ماهی، روغن کتان، گردو، سرکه، مخمر، کارشناسان تغذیه، مصرف موز،
لینک های مرتبط :

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390 :: نویسنده : زیباپرست


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زیباپرست
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات