همه چیز از همه جا
به نام زیباترین زیبای عالم

 مواد اولیه :

بادنجان سه عدد
بادنجان سه عدد
گردوی آسیاب‌شده یك پیمانه
كره 100 گرم
سیرداغ سه قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل و نمك به میزان لازم
تخم‌مرغ دو عدد
سیر دو حبه 
   

 

طرز تهیه:

بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوری‌ كردن با یك لیوان آب و دو حبه سیر می‌گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه می‌كنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی كرده و با كره و سیرداغ تفت می‌دهیم و با ادویه‌ها به مواد بالا اضافه می‌كنیم. باید حرارت ملایم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگی‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نیمرو كرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می‌گذاریم. نكته:

 این غذا اگر به همراه اشپل ماهی سرو شود، خوشمزه‌تر خواهد بود.





نوع مطلب : آشپزی،خانه داری و سفره آرایی، 
برچسب ها : میرزا قاسمی با گردو، آشپزی ایرانی، غذاهای محلی، غذاهای ایرانی،
لینک های مرتبط :

جمعه 15 مرداد 1389 :: نویسنده : زیباپرست


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زیباپرست
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات